Om mig

Mitt intresse för ljud och ljudteknik började redan i tidig ålder. Redan som barn började jag klinka på pianot hemma i farmors vardagsrum. Intresset för att spela piano växte. Efter nästan 5 års väntetid fick jag äntligen en plats på musikskolan med piano som instrument. 

Vid 12 års ålder fick jag min första dator. Genast skaffade jag mig en synt och ett inspelningsprogram för musik så jag kunde börja experimentera och spela in egen musik. Efter hand som intresset växte, växte även min hemmastudio mer och mer.

När jag valde program till gymnasiet hade jag bestämt att det var ljudteknik i någon form jag ville jobba med och sökte in till Elprogrammet för att få grunden i elektronik och ellära. Under gymnasietiden lärde jag känna Jerker Nilsson, dåvarande trummis i Wizex. Efter lite tjat fick jag följa med Wizex ut och turnera i Sverige. Detta var början till att mitt stora intresse blev till verklighet. Jag utbildade mig senare till ljudtekniker. 

Mitt stora driv framåt och stora engagemang, min noggrannhet och flexibilitet har gjort att jag har fått stor och bred erfarenhet inom ljudteknik. Det finns inga problem utan en bra lösning för mig. Under mina 15 år som ljudtekniker har jag arbetat inom många områden med ljud såsom med studioinspelning, liveinspelning, konserter, festivaler, teater, revy, fars, standup, ljudinstallationer m.m.

Jag har även hunnit med att turnerat runt i Sverige, Norge och Finland och arbetat med några av Sveriges artist- och komikerelit som bl.a Wizex, LasseStefanz, TreDrag, Charlotte Perelli, Sanna Nielsen, Loa Falkman, Emil Jensen, Bransta City Släckers, Johan Glans, David Batra, Robin Paulsson, Thomas Oredsson, Magnus Betnér, Måns Möller m.fl.

Mitt foto och filmintresse kom först för några år sedan och har växt väldigt snabbt fram. Jag tycker om att komma ut i naturen och fotograferar natur- och djurmotiv men har även fotograferat studentbilder samt bröllopsbilder. Idag åker jag nästan ingenstans utan att ta med min kameraväska.